محمود دشتبزرگ با بیان اینکه این میزان از مصرف در دمای ۵۰ درجه به وقوع پیوسته است اظهارکرد: مصرف هشت هزار و ۸۶۳ مگاوات نسبت به مصرف هشت هزار و ۸۷ مگاوات سال قبل، ۹.۵۹ درصد رشد را نشان میدهد.
وی افزود: پیک مصرف شبکه برق خوزستان در سال ۱۴۰۱ در ۱۸ مرداد و در دمای ۵۴ درجه با مصرف هشت هزار و ۸۰۶ مگاوات رخ داده که با ثبت مصرف جدید، یک ماه زودتر از موعد و در درجه دمایی کمتر به وقوع پیوسته است.
دشتبزرگ با بیان اینکه ثبت رکورد جدید مصرف در شبکه برق خوزستان در یک روز تعطیل (جمعه ۱۶ تیرماه) اتفاق افتاده است بیان کرد: این میزان از مصرف در حالی به ثبت رسیده که ادارات و سازمانها تعطیل بوده و میزان بار مصرفی آنها در شبکه وجود نداشته است.
وی در توصیه به شهروندان نسبت به رعایت الگو مصرف برق ادامه داد: ۸۳ درصد از مصرف شبکه برق خوزستان مربوط به بخش خانگی به ویژه بار سرمایشی است و ثبت یک رکورد جدید مصرف در روز تعطیل نشان میدهد که بخش خانگی بیشترین اثرگذاری را در مدیریت مصرف و پایداری شبکه برق خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان با اشاره به پیشبینی تداوم وقوع دماهای ۴۹ درجه و بالاتر، اظهارکرد: اگر مدیریت مصرف برق در بخش خانگی صورت نگیرد ثبت رکوردهای جدید مصرف و ورود به کانال مصرف ۹ هزار مگاوات دور از انتظار نیست که میتواند باعث پرباری و آسیب به تجهیزات شود.
دشتبزرگ از مردم خواست با خاموش کردن وسایل غیر ضروری به ویژه کاهش بار سرمایشی در ساعتهای پیک مصرف، در مدیریت شبکه برق مشارکت فعال داشته باشند.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.